MATURITNÉ STRETKO UŽ ZAJTRA VO V-KLUBE

Maťo (23) si v Maturitnom stretku zahrá postavu zákerného Alberta.

Autor, režisér predstavenia a herec v jednej osobe má v tomto predstavení oveľa viac povinností, ako si myslíte!


maturitné stretko, stretko, maturita, divadlo tandem

    R: Čo znamená Maturitné stretko pre jeho samotného autora?

    Maťo: Táto inscenácia má pre mňa svojské čaro. Okrem toho, že sme pri nej zmenili štýl práce, je pre mňa akýmsi návratom k negatívnym postavám, ktoré som kedysi hrával bežne, ale v TANDEMe som k nim zatiaľ nemal príležitosť. Cítim sa dobre, lebo sa na premiéru veľmi teším a pevne verím, že diváci si inscenáciu obľúbia rovnako, ako ju máme radi my. Je plná humoru, skečov a pozitívnej energie, čo je aj hlavným cieľom tohto muzikálu. Práve divák, ktorý má rád chytľavé melódie, tanec a humor si určite príde na svoje.

 

    R. Prečo by sa mali diváci prísť pozrieť na premiéru?

    Maťo: Pretože je to niečo nové, inovatívne, vtipné a vedel by som povedať aj viac dôvodov. Každý si v hre môže nájsť to svoje. Nie je to len povrchný príbeh, ale hoci je to inšpirované aj reálnymi udalosťami, všetkému prislúcha trochu divadelný, trochu filmový a trochu recesívny nadhľad, ktorý robí z muzikálu príjemné oddychové predstavenie, pričom nezanedbáva ani jeho vážnosť.

 

    R. V čom je Maturitné stretko v porovnaní s ostatnými NAJ?

Maťo: Je to doposiaľ najtanečnejšie tandemácke predstavenie, v ktorom sa strieda tanec so spevom, s hereckými výkonmi a niekedy aj pomerne náročnými fyzickými prvkami. Kvôli tomu sme všetci Tandemáci dostávali špeciálne tanečné hodiny, ktoré boli niekedy mimoriadne vtipné. V bonusoch z nacvičovania sa niektoré určite vyskytnú.

 

MATURITNÉ STRETKO vo V-klube už zajtra!!!