Redizajn stránok Divadla TANDEM

    Milí priaznivci Divadla TANDEM, s radosťou Vám oznamujeme, že sme zavŕšili proces redizajnu našej webovej stránky. Pri uskutočňovaní zmien sme dbali najmä na to, aby bola stránka jednoduchšia, pútavejšia a prehľadnejšia. Radi by sme Vás oboznámili s vykonanými zmenami.

    Titulná stránka pozostáva z loga, plagátu na najbližšie predstavenie, noviniek a aktuálnej akcie. Kolonka „O divadle“ zostala nezmenená, došlo len k miernej úprave jej vzhľadu. „Program divadla“ je teraz prehľadnejší, väčší a návštevník nášho webu sa jednoduchšie dostane k tomu, čo mal v pláne vyhľadať.  „Rezervácie“ zostávajú v pôvodnej podobe. „Inscenácie“ sme sa snažili urobiť prehľadnejšími a vďaka tomu, že rozmery tejto ikony boli zväčšené, je teraz jednoduchšie dostať sa k bližším informáciám  o našich divadelných hrách.

    V časti „Tváre divadla“ nájde návštevník menný zoznam členov divadla a po kliknutí na meno alebo podzložku je možné vidieť celý profil vybraného člena. „Akcie a zľavy“ zostávajú prakticky bez zmeny. Pribudla sekcia „Archív“, ktorá pôvodne obsahovala kolonky „audiogaléria“, „videogaléria“ a „fotogaléria“. Tieto priečinky sú teraz v jednom adresári. Návštevníkovi stačí kliknúť na konkrétny znak a zobrazí sa mu všetko, čo hľadal. Sekcie „Kniha návštev“ a „Napísali o nás“ zostali bez zmeny. Poslednou zložkou stránky sú „Novinky“. Vzhľadom na to, že návštevník si má možnosť prečítať všetky články už na titulnej stránke, rozhodli sme sa umiestniť túto zložku na záver.

    Ďakujeme Vám za pochopenie a veríme, že uskutočnené zmeny Vám uľahčia prácu s našou webovou stránkou.