Tandemáci v ohrození: kvôli tomuto riskovali život!

V sobotu 20. mája sa partia tandemákov vydala na cestu do neďalekej dedinky Veľká Lúč. Tentokrát nebolo naše stretnutie len o zábave (aj keď tej sme si užili až-až). Už tradične sme sa vás rozhodli potešiť letnou pesničkou, ktorá sa tento rok bude niesť v ironickom duchu.

Keďže v Tandeme si nenecháme ujsť žiadnu hereckú príležitosť, opäť budete mať možnosť vzhliadnuť k pesničke aj zábavný klip, ktorý sme natáčali práve v spomenutom dátume. K ironickej atmosfére pesničky nám dokonale prispelo aj počasie, keďže po niekoľkých ukážkovo letných dňoch sa v sobotu pokazilo, a tak scény odohrávajúce sa vonku, pripomínali celkom iné ročné obdobie.

O to viac sme boli nútení sprostredkovať „letný“ ráz klipu našou náladou a emóciami. Našťastie, v Tandeme sa vieme vyburcovať k bláznovstvám za každého počasia. A tak bola naša hudobno-dramatická snaha sprevádzaná viacerými skutočnými „drámami“. Keďže nie vždy je možné zachytiť správny uhol zo zemského povrchu, autorovi piesne a hlavnému kameramanovi Maťovi musel k chýbajúcim centimetrom občas dopomôcť Filip. Ten si následne mohol užiť aj posedenie na povale staršej šopy, ktorá predstavovala ideálny priestor pre predvádzanie nášho letného tančeka.

...a aké by to bolo natáčanie bez Janky? A čo by to bola za akcia bez jej povestného lezenia na strechu? V tomto smere sa jedna z našich najexcentrickejších členiek mohla skutočne vybúriť. Napriek veterným podmienkam tak vzniklo aj niekoľko takých záberov, ktoré vzbudzujú túžbu po letných adrenalínových zážitkoch!

Na záver mi dovoľte poďakovať sa našej Jovi, ktorá nám umožnila nahliadnuť do svojej domácnosti a poskytla nádherný priestor pre natáčanie letného klipu. Pesnička bude na našej facebookovej fanpage zverejnená už 18. júna! Máte sa na čo tešiť!

 

Andrea Čellárová