Od januára bude hrať TANDEM na dvoch scénach

 Divadlo TANDEM bude od januára hrávať na dvoch scénach. K stálej scéne v bratislavskom V-klube sa totižto pridá ešte ďalšia.

   Divadlo TANDEM chcelo mať vždy bližšie k študentom a vďaka príležitosti, ktorú dostali v októbri tohto roku sa ich želanie vyplnilo a od januára budú hrávať priamo v centre študentského života – vo vysokoškolskom klube ELAM v Mlynskej doline nad internátmi. Klub, ktorý má svoju dlhoročnú tradíciu sa rozhodol v októbri privítať tandemákov s hrou O hlúpej kráľovnej, ktorá sa zapáčila prítomným divákom aj samotným pracovníkom ELAMu.

   Slovo dalo slovo a tak od januára budete môcť chodiť na tandemácke predstavenia aj do ELAMu. Tie sa budú konať vždy v stredu s odstupom približne troch týždňov.

   Hranie vo V-klube zostáva nezmenené – v ňom sa uskutočnia všetky premiéry a repertoár zostane nezmenený. V ELAMe sa kvôli technickému zabezpečeniu prezatiaľ budú hrávať len činohry.

    Zaujímavosťou je, že v ELAMe sa pôvodne ako prvé predstavenie mal odohrať najúspešnejší Rodinný návod, ale kvôli Filipovi Staňovi, ktorý dva týždne pred predstavením odišiel z divadla sa nakoniec muselo predstavenie vymeniť a tak dostal príležitosť nový tandemák – Amin Nakhlé (20), ktorý si strihol úlohu sluhu.

   Divadlo čaká tá náročnejšia polovica sezóny. Tri premiéry, počas ktorých sa budú naďalej hrať aj staršie predstavenia, usadenie sa v nových priestoroch a takisto presadenie nových tandemáckych tvárí.

   Na týchto stránkach sa už onedlho objaví program na druhú polovicu sezóny – ako do V-klubu, tak do ELAMu a pevne veríme, že si z bohatého programu divadla – ktoré bude mať na konci sezóny v repertoári sedem predstavení – vyberiete a budete odchádzať spokojní.